Over Morena Personal Training

De plek om te werken in ultieme rust

Gratis Try Out

Over Morena Personal Training

Investeer in jezelf en bouw aan een duurzaam lijf en leven

Binnen Morena Personal Training Boutique geloven wij unaniem, dat sporten essentieel is voor een krachtig leven. Een krachtig leven bouwen zonder een fysiek krachtig lichaam gaat niet samen. De tijd waar we nu in leven is drukte en chaos de norm geworden. Er is altijd wel iets wat je weg houdt om je focus te bewaren op hetgeen wat nu echt belangrijk is. Door alle prikkels die we de gehele dag door krijgen worden we snel afgeleid. Of het nu om je werk-of je privéomgeving gaat, er is altijd wel iemand die iets van je nodig heeft. Stress is wat er dan vaak ontstaat, omdat er aan het einde van de dag niet genoeg tijd over is om te doen wat écht belangrijk voor je is. Een getraind lichaam is minder gevoelig voor stress. De meeste mensen weten ook dat je met een fit en krachtig lijf gezonder door het leven gaat. Ben jij je er ook echt van bewust dat een vitaal lijf minder risico’s loopt op allerlei verschillenden lichamelijke complicaties? De meeste mensen weten het, maar doen er niks aan, totdat het te laat is.

Bij Morena Personal Training Boutique geven wij de ruimte om eerlijk te worden met jezelf. We hebben 4 boutiques verspreid in Nederland. Vanuit daar ontstaan er mogelijkheden om stap voor stap een transformatie te ondergaan in je persoonlijke en/of zakelijke leven. Een transformatie start met een sterk fundament. Hoe krachtiger je bent, hoe meer verantwoordelijkheid je neemt en hoe meer resultaten je boekt in jouw leven. Het draait om keuzes en commitments maken, prioriteiten stellen, investeren en je focus houden.

Ben jij in staat om een sterk fysiek te realiseren, dan zal dit doorwerken op andere fundamenten van jouw persoonlijke en zakelijke leven. Het is simpelweg een krachtige keuze die je moet maken, wil je ander resultaat creëren. Tijdens onze personal training in:

geven wij je tools om hiermee aan de slag te gaan.

Bedrijfsfitness voor ondernemers

Uiteraard ondersteunen wij iedere vorm van het creëren van een krachtig en fit lichaam en leven. Ook zijn wij er voor jou als ondernemer en jouw bedrijf met ons bedrijfsfitness plan. Met de begeleiding die wij bieden, vormen wij een stok achter de deur om jou weer fit te krijgen én vooral te houden. Met een commitment op jouw eigen gezondheid, ben je een groot voorbeeld voor jouw team. Hier vind je meer informatie over bedrijfsfitness voor ondernemers en de bijkomende voordelen.

Maak van je dromen doelen

Morena’s kernwaarden

Resultaat creëren is simpel, dit vasthouden en de lat steeds hoger leggen is een ander verhaal. Wij gaan niet voor een tijdelijke verandering. Wij nemen een standpunt in voor langdurige duurzame transformaties van onze leden.

Een transformatie bij een van de Morena Personal Training Boutiques gaat verder dan alleen coaching op het gebied van training, commitment en voeding. Onze transformatie start bij de basis. Pas als de persoonlijke basis goed is en er een krachtig fundament staat, kan een transformatie beginnen.

  • Ultieme focus

De coaching op duurzame transformatie maakt het verschil in jouw leven en zorgt dat je resultaat gaat behalen. Ultieme focus, karakter en doorzettingsvermogen is nodig om je mindset krachtig te maken, wat resulteert in een sterk fundament. Onze coaches laten zien dat er veel meer mogelijk is en zullen je in staat stellen om dit op een effectieve manier in te zetten in jou leven.

  • Ultieme impact

Jouw bereidheid bepaalt of jij uiteindelijk de impact maakt op jouw gewenste resultaten. Geen excuses maar doen wat er écht nodig is. Groot impact maken gaat het verschil maken in jouw leven. Met 100% commitment bereik je samen met jouw personal trainer het gewenste einddoel.

  • Ultieme privacy

1-op-1 personal training en coaching staat bij ons centraal. Alle aandacht en focus van de personal trainer is alleen op jou gericht. Wij hanteren een persoonlijke aanpak dat geheel op jou is afgestemd. Je traint in een ultieme privé boutique.

  • Ultieme discomfort

Mensen willen vaak snel resultaat, hiervoor zetten zij zich volledig in. Te denken valt aan crash diëten en extreme lichamelijke inspanning. De behaalde resultaten zijn vaak van korte duur, met een jojo effect als gevolg. Team Morena wil met jou juist de discomfort aangaan om discipline te creëren voor de lange termijn. Samen met jouw personal trainer stel je doelen, welke met de gecreëerde discipline stapsgewijs worden behaald.

  • Ultieme rust

Met onze aanpak maken wij impact. Onze boutiques zijn het rustpunt in jouw drukbezette leven. Hierin kun je volledig in rust werken aan jouw gezondheid en vitaliteit.

Wil jij op ieder moment zelf in jouw eigen omgeving kunnen trainen? Dan is wellicht thuis fitness iets voor jou!

De beste tijd om te starten met een nieuw begin is nu