Over Morena

De plek om te werken aan een sterk fundament

#StartNow

Over Morena

Grenzen verleggen en volledige commitment geven

Morena Personal Training Boutique is er voor mensen die begrijpen dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig leven. Als lid van Morena ben je bereid om grenzen te verleggen en volledige commitment te geven. Wij werken uitsluitend met leden die bereid zijn het werk te doen wat nodig is.

Bij Morena worden grenzen verlegd, want stilstand is achteruitgang. Verandering aanbrengen in je persoonlijke of zakelijke leven is in veel gevallen maar tijdelijk. Wij gaan voor transformatie in de levens van onze leden. Deze transformatie is blijvend.

Een transformatie start met een sterk fundament. Hoe krachtiger je bent, hoe meer verantwoordelijkheid je neemt en hoe meer resultaten je boekt in jouw leven. Het draait om keuzes en commitments maken, prioriteiten stellen, investeren en je focus houden.

Ben jij in staat om een sterk fysiek te realiseren, dan zal dit doorwerken op alle andere fundamenten van jouw persoonlijke en zakelijke leven. Het is simpelweg een krachtige keuze die je moet maken wil je ander resultaat creëren.

Maak van je dromen doelen

Morena’s pijlers

Resultaat creëren is simpel, dit vasthouden en de lat steeds hoger leggen is een ander verhaal. Wij gaan niet voor een tijdelijke verandering, maar voor een transformatie van onze leden. Deze transformatie is blijvend.

Een Morena Personal Training Boutique transformatie gaat verder dan alleen coaching op het gebied van training, commitment en voeding. Onze transformatie start bij de basis. Pas als de persoonlijke basis goed is en er een krachtig fundament staat, kan een transformatie beginnen.

Transformatie

De coaching op transformeren maakt het verschil in jouw leven en zorgt dat je resultaat gaat behalen. Karakter en doorzettingsvermogen is nodig om je mindset krachtig te maken, wat resulteert in een sterk fundament. Onze coaches laten zien dat er veel meer mogelijk is en zullen je in staat stellen om dit op een snelle en effectieve manier in te zetten in jou leven.

Commitment & Integriteit

Jouw bereidheid bepaalt of jij uiteindelijk jouw gewenste resultaat bereikt. Geen excuses maar doen wat er écht nodig is. Een commitment is een ‘done deal’ en je zult je niet laten afleiden door andere omstandigheden. Met 100%  commitment bereik je samen met jouw personal trainer het gewenste einddoel.

Persoonlijke aandacht & Eerlijkheid

1-op-1 coaching staat bij ons centraal. Alle aandacht en focus van de personal trainer is alleen op jou gericht. Wij hanteren een persoonlijke aanpak bij elke individu die bij ons traint.

Resultaat

Resultaat is wat telt. Focus op het einddoel. Benut al je potentials en resultaat zal volgen.

De beste tijd om te starten met een nieuw begin is nu