Personal training Sittard

De beste tijd om te veranderen is nu

Gratis Try Out

Personal training Sittard

Private, Exclusive, Luxury

Morena Personal Training Boutique in Sittard is er voor mensen die een volledig commitment aangaan, om te werken aan hun langdurige gezondheid, zowel op fysiek als mentaal vlak. Deze mensen vinden het belangrijk om fit, krachtig en gezond door het leven te gaan. 

Zij zijn bereid om te doen wat hiervoor nodig is. In onze boutique in Sittard trainen onze leden geheel in rust en privacy met een van onze personal trainers.

Prive training Sittard

Maak het verschil

Resultaat is het gevolg van actie. 70% van de mensen die starten met goede voornemens om krachtiger, vitaler en fitter te worden stoppen na 1 maand. Doorzettingsvermogen, wilskracht en discipline is vaak wat ontbreekt. Weten dat je gezonder moet gaan leven en meer moet sporten is één ding. Dit daadwerkelijk doen en resultaat zien, maakt het verschil met de mensen die 100x iets opnieuw blijven proberen en middelmatig presteren.

Morena Personal Training in Sittard is voor de mensen die bereid zijn een radicale stap te zetten in hun gezondheid, vitaliteit en persoonlijke leven. We laten zien dat er veel meer mogelijk is en stellen je in staat om dit op een snelle en effectieve manier te behalen.

Bij Morena train je altijd prive met een van onze personal trainers. Samen verken je de grenzen en wordt de uitdaging opgezocht. Fysiek, maar ook qua innerlijke houding. De bereidheid, commitment en mindset bepalen het resultaat. Veel mensen zien een drempel om naar de sportschool te gaan. Excuses om te verzuimen zijn vaak snel gemaakt.

Prive trainer Sittard

Wij zijn een krachtig, dynamisch en doelgericht team. Persoonlijke aandacht is in ons team zeer belangrijk. Met onze intensieve begeleiding verliezen we jouw doelen niet uit het oog. Ieder mens is anders en daarmee ook een ieders lichaam. Onze trainingsplannen worden geheel voor de leden op maat gemaakt. Ons team is bewust klein en ervaren, met onze gezamenlijke expertise bieden wij kwalitatief hoogwaardige coaching en begeleiding.

Wil jij ook jouw toekomst veranderen? Bij Morena ben je verzekerd van:

  • Privé begeleiding van een personal trainer
  • Trainingen volledig afgestemd op jouw doelen en huidige fysieke situatie
  • Voedingsadvies waarbij we kijken naar zowel je voedingspatroon als relatie met voeding
  • Minimaal 2 keer per week trainen
  • Lidmaatschap van een half jaar of jaar

Je kan vrijblijvend in contact komen met één van onze personal coaches. Wij gaan meekijken in jouw leven en laten jou zien waar er nog veel meer winst te behalen valt.

IK WIL MIJN TOEKOMST VERANDEREN