Personal training

De beste tijd om te veranderen is nu

Gratis Try Out

Personal training

Privé, Rust, Exclusief

Herken je deze situatie: je wilt graag werken aan een gezonder, fitter en strakker lijf en leven. In de sportschool val je steeds in herhaling en kom je niet verder. Daarnaast is je motivatie ver te zoeken, waardoor gezonde voeding ook niet op je prioriteitenlijstje staat. Om wel jouw doelen te bereiken is het werken met een personal trainer erg aan te raden. Wil je meer weten over personal training? Hieronder leggen we graag aan je uit wat personal training is en wat je kunt verwachten.

Wat is personal training?

Personal training is een 1-op-1 training met een personal trainer. Tijdens personal training word je begeleid op het gebied van beweging, voeding en (mental) coaching. Bij Morena staat personal training ook écht voor personal training. Je traint 1-op-1 in een privé ruimte. Onze boutiques in Naaldwijk, Den Haag en Beek zijn voorzien van trainingsruimte(s) waarin jij in volledige privacy samen met jouw personal trainer aan de slag gaat. Tijdens de personal trainingssessies laten we je zien dat er veel meer mogelijk is dan jij zelf denkt. We stellen jou in staat om jouw gestelde doelen op een effectieve manier te behalen.

Zahir personal trainer

Wat doet een personal trainer?

Onze gecertificeerde personal trainer uit team Morena helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Hij/zij weet als geen ander wat belangrijk is op gebied van training en voeding. Of dit nu gaat om fitter worden, meer spierkracht opbouwen of juist afvallen. De personal trainer maakt met zijn of haar expertise een opmaat gemaakt trainings- en voedingsprogramma, waarmee jouw doelen stapsgewijs worden behaald. Onze personal trainer heeft 100% focus en commitment op jou en jouw doelen. Door de intensieve begeleiding tijdens de training, maar ook daar buiten, ondersteunt de trainer jou in jouw persoonlijke transofrmatie. Wij als team Morena helpen jou om gezond door het leven te gaan.

  • Jouw personal trainer ondersteunt jou 100% bij het behalen van jouw doelen.
  • Tijdens je training behoudt je 100% focus op jezelf en wordt de tijd maximaal benut om jouw gewenste resultaten te verwezenlijken.
  • Je leert hoe je bepaalde oefeningen het beste kunt uitvoeren om blessures te voorkomen. Heb je al blessures? Dan helpt jouw trainer je met de juiste oefeningen verder.
  • Het gaat verder dan de training zelf, ook wordt er gewerkt aan jouw mindset en juiste leefstijl, om zo tot transformatie over te kunnen gaan.
  • Je krijgt net dat extra zetje en je wordt gemotiveerd om het onderste uit de kan te halen. Iets wat vaak zonder hulp van een trainer niet lukt.

Waar is personal training goed voor?

Personal training is één van de meest effectieve trainingsmethodes om jouw doelstellingen te behalen. De personal training en persoonlijke coaching, afwisseling in type training en juiste oefeningen afgestemd op jou en jouw doelen, zorgen ervoor dat de transformatie waar jij altijd van droomde werkelijkheid wordt. Met jouw personal trainer bespreek je waar je jouw commitment op wilt zetten en welke doelen met bijbehorende resultaten je wilt behalen. Samen werken jullie aan een langdurig gezond en fit lichaam en leven.

Dit wordt gedaan door minimaal 2x per week met jouw trainer te trainen, op maat gemaakte voedingsplannen in jouw leven te integreren en door intensieve persoonlijke begeleiding. Daarnaast is er van jou 100% focus en commitment nodig. De personal trainer is er voor jou, maar jij bent zelf jouw eigen stok achter de deur.

Wil je weten of onze manier van personal training bij jou past? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis try out voor personal training Naaldwijk, personal training Den Haag, personal training Beek

Voordelen van personal training?

Het voordeel van trainen met een personal trainer bij Morena is dat de stap naar blijvende transformatie wordt gezet. Met de juiste begeleiding van jouw personal trainer durf je net wat verder te gaan dan bijvoorbeeld in de sportschool. Jouw trainer is er voor jou, je hebt altijd iemand waar je op terug kunt vallen, jouw verhaal aan kwijt kunt en die jou voorziet van oprechte eerlijke adviezen.

Wat kun je verwachten van een personal trainer?

Bij Morena verander je jouw toekomst. Wanneer jij een volledig 100% commitment zet op jouw transformatie, dan ben je verzekerd van:

  • 1-op-1 begeleiding van jouw personal trainer
  • Trainingen volledig afgestemd op jouw doelen en huidige fysieke situatie
  • Voedingsadvies waarbij we kijken naar zowel je voedingspatroon als relatie met voeding
  • Minimaal 2 keer per week trainen
  • Lidmaatschap van een half jaar of jaar

Benieuwd naar onze personal trainers? Wij stellen graag ons team aan je voor.

Hoe kies je een geschikte personal trainer?

Ga op onderzoek uit en ga het gesprek aan met personal trainer(s). Bij Morena kun je gratis een try out sessie aanvragen om te ervaren hoe personal training in zijn werk gaat. Je leert de personal trainer kennen en voelt meteen of er onderling een klik is. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt bij jouw trainer. Pas dan kun je met elkaar de resultaten gaan boeken die jij graag wilt.

Hoe lang duurt personal training?

Iedere personal training sessie duurt 1 uur > 60 minuten. Deze trainingen vinden altijd plaats in onze boutique, mits er met jou een andere afspraak is gemaakt.

Hoe lang moet je trainen voor resultaat?

Hoe lang je moet trainen voor het juiste resultaat is afhankelijk van verschillende factoren. Resultaat kan snel worden geboekt, maar langdurig blijvend resultaat, daar is een langere adem voor nodig. Daarom raden wij al onze leden aan om minimaal 6 maanden met ons een traject aan te gaan. Op deze wijze kan er stapsgewijs gewerkt worden naar een verandering in mindset en leefstijl, pas dan kun je blijvend resultaat creëren.

Wat is een goede personal trainer?

Een goede personal trainer is kundig, weet hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en hoe je (fitness)oefeningen uitvoert. De trainer corrigeert jou op punten waar het mis gaat en geeft opbouwende feedback, zodat jij jouw gestelde doelen weet te behalen. Of dit nu een sixpack is, -10 kg afvallen, of juist aankomen in spieren. Jouw personal trainer durft oprecht eerlijke feedback te geven en zal jou niet naar de mond praten.

Wat is het verschil tussen een personal trainer en een fitness trainer?

Een fitness trainer werkt voornamelijk als instructeur in de sportschool en helpt jou wanneer je hierom vraagt. Een fitness trainer is niet altijd gecertificeerd. Een personal trainer bij Morena is wel altijd gecertificeerd en weet waar hij/zij over spreekt. De trainer is 100% gemotiveerd en heeft volledige focus op jou.

Wat kost een personal trainer?

Dit is overal verschillend. Bij Morena wordt ieder personal trainingstraject op maat gemaakt. Geen mens is hetzelfde en daarom zijn onze trainingstrajecten dit ook niet. Wel hebben onze lidmaatschappen een looptijd van 6 of 12 maanden. Lees hier meer over onze prijzen.

FOCUS EN ALLES IS MOGELIJK