Programma's

De beste tijd om te veranderen is nu

#StartNow

Programma's

Private, Exclusive, Luxury

Iedereen is geboren met de potentie om krachtig te zijn. En iedereen is geboren met de potentie om een succesvol leven te leiden. Wat jij wilt, bestaat echt en kan werkelijkheid worden.
Denk jij dat je niet kunt hebben wat een ander heeft? Zoals een krachtig, energiek en fit lichaam, waardevolle relaties en/of succesvol zijn in je werkzaamheden.
Bij Morena helpen wij je afkomen van wat je niet meer wilt en helpen wij je creëren met wat je wel wilt. Resultaat. Dit start bij jou.
Hoe? Kom in contact en wij gaan mee kijken in jouw leven en laten jou zien waar er nog veel meer winst te behalen valt voor jou.

Personal training

Resultaat gericht trainen met personal coaching

Je hebt één leven en maar één lichaam, daar moet je goed voor zorgen. Tijd speelt daar een belangrijke rol in en zoals iedereen weet, tijd is kostbaar. Bij Morena Personal Training Boutique zetten wij deze kostbare tijd om in doelgerichte kernacties. Kernacties zijn handelingen die bijdragen aan het bereiken van je doelen. Als je echt doet wat van belang is, bespaar je enorm veel tijd en energie.

Nergens anders wordt PERSONAL training zo letterlijk genomen als bij Morena. Wij bieden jou:

Wat houdt 1-op-1 trainingen door een van onze personal trainers in?

  • Privé boutique
  • Exclusieve trainingen in een rustige omgeving
  • Persoonlijke aandacht
  • Kwalitatief hoogwaardige trainingen
  • Resultaatgerichte trainingen

Het gaat allemaal om de acties die jij bereid bent te maken. Onze vraag is daarom: ben jij bereid te doen wat nodig is om je doel te bereiken?

Iedereen is geboren met de potentie om krachtig te zijn. En iedereen is geboren met de potentie om een succesvol leven te leiden. Wat jij wilt, bestaat echt en kan werkelijkheid worden.
Denk jij dat je niet kunt hebben wat een ander heeft? Zoals een krachtig, energiek en fit lichaam, waardevolle relaties en/of succesvol zijn in je werkzaamheden. Samen gaan wij ervoor en laten niet los, totdat jij jouw doelen hebt bereikt. Meer weten over onze prijzen? Klik dan hier.

Personal Training aan huis in Amsterdam

Maak het verschil

Resultaat is het gevolg van actie. 70% van de mensen die starten met goede voornemens om krachtiger, vitaler en fitter te worden stoppen na 1 maand. Doorzettingsvermogen, wilskracht en discipline is vaak wat ontbreekt. Weten dat je gezonder moet gaan leven en meer moet sporten is één ding. Dit daadwerkelijk doen en resultaat zien, maakt het verschil met de mensen die 100x iets opnieuw blijven proberen en middelmatig presteren.

Personal Training aan huis in Amsterdam is voor de mensen die bereid zijn een radicale stap te zetten in hun gezondheid, vitaliteit en persoonlijke leven. We laten zien dat er veel meer mogelijk is en stellen je in staat om dit op een snelle en effectieve manier te behalen.

Samen verkennen wij de grenzen en wordt de uitdaging opgezocht. Fysiek, maar ook qua innerlijke houding. De bereidheid, commitment en mindset bepalen het resultaat. Veel mensen zien een drempel om naar de sportschool te gaan. Excuses om te verzuimen zijn vaak snel gemaakt.
Morena Personal Training biedt de laagdrempeligheid van thuis sporten in de eigen, vertrouwde omgeving. Je hoeft geen sportschool aan huis te hebben. Het materiaal wordt verzorgd en een middelgroot kamertje is al voldoende, of we creëren wat ruimte in de woonkamer. Meer weten over onze prijzen? Klik hier.

Artikel Personal Training aan huis – Het Hele Westland

FOCUS EN ALLES IS MOGELIJK