Morena Personal Trainers

Wij creëren resultaat met onze leden

Vraag een proefsessie aan

Team Morena - samenwerken leidt tot succes

Zahir

Vestigingsmanager Ypenburg / Personal Trainer
Zahir personal trainer

Als voedingscoach en professional op het gebied van krachttraining, help ik jouw doelstellingen zo effectief mogelijk te behalen door biomechanica te mixen met basis beweegpatronen.

Glenn

Personal Trainer / Product Leider
Glenn - Vestigingsmanager Den Haag / Personal trainer

Mijn kracht als trainer ligt op het gebied van krachttraining, blessurepreventie, spiermassa opbouwen en vetmassa verliezen. Het helpt mij als professional ontzettend, dat ik het simpelweg leuk vind om met bovenstaande onderwerpen bezig te zijn en hier onderzoek naar te doen. Daarnaast kunnen mijn people skills als: actief luisteren, het omgaan met verschillende karakters, inlevingsvermogen en oprechte interesse doorslaggevend zijn in een succesvol traject.

Josh

Personal trainer
Personal trainer Josh

Als coach zijnde ben ik een professional op het gebied van luisteren naar de cliënt en schakelen waar nodig. Ieder individu heeft een eigen handleiding en als coach is het de taak om te communiceren in de taal van de ander om zijn of haar doelen te bereiken.

Tessa

Eigenaar
Tessa de Niet - Eigenaar - personal training

4 jaar geleden besloot ik om echt impact te gaan maken op de maatschappij. Niet alleen voor de mensen die bij Morena Personal Training trainen, maar veel groter dan dat. Impact geven gaat gepaard met echte aandacht, echt focus en vooral echt kunnen luisteren naar iemand. Dat is niet voor iedereen. Ons team is buitengewoon goed in wat ze doen. Onszelf blijven uitdagen, dingen doen die buiten ieders comfort zone ligt en vooral de aandacht geven die mensen verdienen. Ik daag continu het team uit om verder te kijken wat misschien wel buiten handbereik ligt op dat moment.

Ruby

Back Office Manager / Personal Trainer
Ruby - Personal trainer

Als vrouwencoach van team Morena werk ik aan doelen zoals afvallen en sterker worden. Daarnaast neem ik in mijn coaching ook voeding en een stuk mindset mee. Humor vind ik belangrijk, dus ik maak graag een grapje tussen de sets door. Trainen moet namelijk leuk worden en dat bereik je door resultaat te behalen en plezier in je proces te krijgen.

Yentle

Stagaire Ypenburg
WhatsApp Image 2022-09-20 at 8.00.14 AM

Great things in business are never done by one person. They are done by a team.