Personal Trainers Team Morena

Wij creëren resultaat met onze cliënten

Gratis Try Out

Personal trainers Team Morena

Samenwerken leidt tot succes

De missie van team Morena is om binnen Nederland mensen gezonde en fitte levens te laten realiseren.

Wij zien dat de Nederlandse maatschappij steeds ongezonder leeft. Overal is verleiding en hoe makkelijk is het om je focus te verliezen en je mee te laten slepen in alle gewoontes van het dagelijkse leven. We leven in een tijdperk dat overgenomen gaat worden door alle technologieën. Mensen gaan steeds meer discomfort uit de weg om het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, maar ook omdat het leven ons gemakkelijk wordt gemaakt. Er word steeds minder bewogen, ‘waarom zou ik gaan fietsen als ik ook de auto kan pakken’? De voeding die mensen eten wordt steeds ongezonder, ‘waarom zou ik zoveel moeite doen om boodschappen te halen als ik ook om de hoek snel een afhaalmaaltijd kan bestellen’? Voor een gezond en vitaal lichaam moet hard gewerkt worden en dat moet ook onderhouden worden voor een langdurig resultaat.

Ons standpunt is, dat in de snelheid waarin we nu leven, je nog altijd genoeg kunt en moet bewegen en gezond kunt eten. Tijdens de personal training in Naaldwijk, personal training in Den Haag of personal training in Beek werken we aan jouw gezondheid.

Wij zijn een krachtig, dynamisch en doelgericht team. Persoonlijke aandacht is in ons team zeer belangrijk. Met onze intensieve begeleiding verliezen we jouw doelen niet uit het oog. Ieder mens is anders en daarmee ook een ieders lichaam. Onze trainingsplannen worden geheel voor de leden op maat gemaakt. Ons team is bewust klein en ervaren, met onze gezamenlijke expertise bieden wij kwalitatief hoogwaardige coaching en begeleiding.

A team is not a group of people that work together. A team is a group of people that trust each other.

Je kan vrijblijvend in contact komen met één van onze personal coaches. Wij gaan meekijken in jouw leven en laten jou zien waar er nog veel meer winst te behalen valt.

Op dit moment maken wij een flinke groei door. Daarom zijn wij opzoek naar personal trainers. Ben jij of ken jij iemand die perfect binnen ons team in Naaldwijk, Den Haag of Sittard past? Kijk dan snel bij onze personal trainer vacatures. Wij komen graag met je in gesprek!

Team Morena Boutique

Glenn

Vestigingsmanager Ypenburg / Personal trainer
Glenn - Vestigingsmanager Den Haag / Personal trainer

Josh

Personal trainer / PR manager
Personal trainer Josh

Zahir

Personal trainer / Voedingscoach
Zahir personal trainer

Sander

Personal trainer
Sander - Personal trainer

Anouk

Personal trainer
Personal trainer Anouk

Ruby

Personal trainer
Ruby - Personal trainer

Tessa

Eigenaar
Tessa de Niet - Eigenaar - personal training

Great things in business are never done by one person. They are done by a team.